fbpx

1961 Jaguar E-type Flatfloor for sale

A very early E-Type Roadster from 1961 with factory hardtop now for sale. 

Marcos 3000 GT

A left hand drive Marcos 3000 with the Ford V6 engine. Full documentation and only 11300km! Super rare with the original Marcos magnesium rims. See more under for sale.

Jaguar E-type Coupe Series 1 1963

Now we can proudly present one of the very best Jaguar E-type Coupes we have in Sweden. It is a fully restored car in original specification. 

Mercedes 230SL Pagoda

This is an exceptional Mercedes 230 SL that was parked 1973 and was standing until 2018. The total driving distance is less than 60.000km!

Triumph TR2 1954 for sale

We now have this amazing Triumph TR2 1954 Longdoor for sale. Stunning restoration and in condition like new. Se more under "cars for sale"

Mercedes 280SE 3,5 Flachkuhler

Mercedes 280 SE 3,5 Flachkuhler for sale. Fully restored car in beautiful colour combination. 

Ferrari 328 GTS for sale

1987 pre cat Ferrari 328 GTS i exceptional condition with low km now for sale.

Besök vår utställning

volvo p1800Ni är faktiskt I vår utställningshall just nu! Det bästa sättet att få en överblick av vad vi kan erbjuda är från vår hemsida som är öppen dygnet runt. Observera att vi endast visar bilar efter överenskommelse. Bara slå en signal eller lägg ett mail. 

Vad tycker våra kunder?

search for classic cars
Se recensioner från både köpare och kunder vi hjälpt med att sälja deras bilar här på vår facebook sida. Gilla gärna sidan för att hålla dig uppdaterad på nya bilar som kommer in. Se mer här.

Mässor för veteranbilar

classic car for sale show
Vi åker till många av de stora mässorna ute i Europa för att marknadsföra våra bilar och vårt företag. Framöver skall vi även försöka vara mer synliga på de fina träffar vi har i Sverige. Ex Löddeträffen varje tisdag. Med tanke på att vi finns i Skåne kommer vi att hålla oss i denna delen av landet. Hälsa gärna på om du är på semester med din klassiker.

Veteranbilar köpes


Om din veteranbil står och samlar dam är det kanske dags att sälja den eller byta in den till något som passar dig bättre. Vi kan även hjälpa dig att förmedla din bil om vi ej har möjlighet att köpa in den just nu. Vi är alltid intresserade av klassiska Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Porsche, Mercedes, Jaguar, Rolls Royce, Bentley och andra liknande bilar som vi har på vår hemsida.

Med veteranbil i Sverige

veteranbil sverigeVi har idag mycket förmånliga vilkor för vår klassiska sportbilar och veteranbilar i Sverige. Några exempel: När bilen är 30 år gammal behöver man inte längre betala skatt. Man behöver endast besiktiga bilen vartannat år. Och om den är tillverkad 1950 eller tidigare behöver man inte besiktiga den alls. Det är även i regel mycket billigt att försäkra en veteranbil. Speciellt om man är medlem i någon veteranbils klubb, då kan man teckna en försäkrning genom MHRF (Motor historiska riksförbundet) I andra länder är det vesäntligt dyrare att försäka veteran fordon och dessutom allt hårdare krav vid besiktning. För att få köra i vissa större städer krävs en plackett att bilen klarar miljö kraven. Att njuta av att köra en klassiker som blir behöver alltså inte kosta dig så många kronor om året som du tror. Och ett väl omhändertaget fordon går i regel upp i värde i raka motsats till våra dagliga bruksfordon som sjunker i värde för varje dag.

Välj språk

Follow on Facebook

Ställ en fråga
2000 tecken kvar

Sportbilar och veteranbilar köpes!


Vi är specialiserade på preservation och försäljning av antika fordon. Med passion, erfarenhet och integritet. Vi söker alltid efter nya klassiska fordon att köpa eller förmedla. Hör av dig på mail eller telefon om du behöver hjälp.

Classix by Schiebler Scandinavia AB

Adress: Scoutvägen 25
26193 Saxtorp, SWEDEN
Open by appointment ONLY
Tel: +46707658904
Vatnumber: SE5567933378
www.classix.se 
michael.schiebler@gmail.com 

Copyright © Classix by Schiebler Scandinavia AB. All rights reserved. Custom Design by Michael Schiebler